Elinstallationer Lomma

Din Elektriker Lomma

 

Om oss

Vi utför elinstallationer i Lomma! Vi är ett företag som har kunden i fokus och levererar säkerhet och kvalitet i första hand. Vi strävar alltid efter en personlig och långvarig relation med dig som kund. Vi ser till att arbete med en enorm precision och noggrannhet för att säkerställa ett kvalitativt arbete. Behöver du rådgivning eller assistans kring ditt nästa projekt? Tveka inte att kontakta oss för konsultation. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal, och om du vill kan du mejla oss om du föredrar det!

Stolta yrkesmän

Med oss får du stolta yrkesmän inom vår bransch, och vi levererar säkert och kvalitativt arbete för alla våra kunder. Vi har ett brett team bakom oss med många år inom branschen och hanterar det mesta inom elektricitet. Av våra elektriker i Lomma får du alltid service i världsklass. Du kan därmed lita på oss och att du får ett arbete utfört som är präglat av yttersta noggrannhet och kvalitet!

Kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter nöjda kunder efter vårt arbete är utfört, därför arbetar vi mycket med kommunikation innan, under och efter arbetet. Vi ser till att ha en god kommunikation för att säkerställa ett gott resultat. Oavsett omfattning på arbetet kommer vi kunna hantera det mesta. Vi åtar oss stora som små projekt året om.

rotavdraget

Vissa elarbeten ger rätt till rotavdrag, till exempel när vi drar in elektricitet i en bostad eller fritidshus. Även elinstallationer. Vi tar hand om det praktiska, när du får fakturan debiteras du kostnaden minus avdraget, bekvämt och bra. För mer information kring regelverket, kika in på Skatteverkets hemsida.

VÅRA TJÄNSTER

Servicearbeten

Renoveringar

Tillbyggnader

Nybyggnation

Laddboxar

Installationer

Din Elektriker i Asmundtorp AB

NORDANVÄGEN 5, 261 75 Asmundtorp
Elinstallationer Lomma
070-867 88 22